Nödvändigaste ingredienserna för jäsning av egna frukter och bär.
Här hittar du jäst, jäsnärsalt, pektolas, enzym, vinsvavla, jässtopp och
klarningsmedel. Man kan också förändra eller förstärka smaken på
vinet genom att tillsätta kryddor och essenser.
Pris 36Kr |
|
Pris 36Kr |
|
Pris 36Kr |
|
Pris 36Kr |
|
Pris 36Kr |
|
Pris 36Kr |
|
Pris 36Kr |
|
Pris 36Kr |
|
Pris 37Kr |
|
Pris 37Kr |
|
Pris 48Kr |
|
Pris 32Kr |
|
Pris 27Kr |
|
Pris 78Kr |
|
Pris 12Kr |
|
Pris 8Kr |
|
Pris 8Kr |
|
Pris 12Kr |
|
Pris 10Kr |
|
Pris 13Kr |
|
Pris 13Kr |
|
Pris 27Kr |
|
Pris 42Kr |
|
Pris 957Kr |
|
Pris 48Kr |
|
Pris 25Kr |
|
Pris 53Kr |
|
Pris 38Kr |
|
Pris 38Kr |
|
Pris 38Kr |
|
Pris 38Kr |
|
Pris 38Kr |
|
Pris 38Kr |
|
Pris 38Kr |
|
Pris 45Kr |
|
Pris 38Kr |
|